Hawaii

View listings

hawaii.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Hawaii

Fastighet till salu i Hawaii

Hawaii är en isolerad vulkanisk skärgård i centrala Stilla havet. Öarna är kända för de vilda landskapen av klippor, vattenfall, tropisk vegetation och gyllene, röda, svarta och till och med gröna sandstränder. Honolulu är huvudstaden och är den mest befolkade staden och ligger i Oahu.

De är också en av de två staterna med Alaska att inte tillhöra de så kallade angränsande USA.

De viktigaste öarna i skärgården är åtta: Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui och ön Hawaii. Den sista är också den största och det kallas ofta "The Big Island" för att undvika förvirring med staten.

Hawaii är den 50: e amerikanska staten och den senaste staten som tillkom 1959. Hawaii är det enda staten i Amerika som helt och hållet består av öar.

Med drygt en miljon invånare på öarna är det den 8: e minsta staten i Amerika och den 11: e minst populösa.

Det faktum att befolkningen inte är stor kan bero delvis på de höga levnadskostnaderna och höga skatter i samband med Hawaii. Invånarna betalar nästan tre gånger det nationella genomsnittet.

I februari meddelade Arbets- och industriministeriet att Hawaii hade lagt till 2 300 jobb i februari och arbetslösheten på 2,1%. Det är en av de lägsta arbetslösheterna i landet.

 Vad gör den här kombinationen av dyr fastighet till salu på Hawaii, dyra levnadsutgifter och en liten befolkning på Hawaii fastighetsmarknaden 2018? Är det en marknad för shoppare eller ett paradis för säljare av fastigheter till salu på Hawaii? Är den hawaiiska fastighetsmarknaden rida en viktig våg, eller är det på randen av katastrof?

I en rankning av ett hundra amerikanska storstadsområden rankade staden Honolulu 67: e vad gäller förväntad hemförsäljning och prisökning. Det registrerade en prisökning på 3,11% och en tillväxt i fastigheter till salu på Hawaii på 1,43% under det gångna året.

Hyrespriser för fastigheter i Hawaii, hushållspriser i Oahu har stigit 2,7% från 2016 till 2017, och experter förutspår att genomsnittspriset kan stiga i 2018.

Den hawaiiska fastighetsmarknaden har länge varit i ett evigt tillstånd av firande eller hungersnöd. Det är perfekt för de mest rika som letar efter bästsäljande fastigheter till salu på Hawaii, men det kan ofta ge några alternativ till en befolkning som i stor utsträckning är anställd inom service- och gästbranschen. 2018 kan förändras eftersom fler investerare vänder sig till Hawaii ägda fastigheter som är mindre än bara två och tre hundra kvadratmeter som ett sätt att tillhandahålla mer prisvärda bostäder.

De bästa ställena att bo på Hawaii är Honolulu, det är den största staden i Hawaii och dess namn betyder "skyddad hamn" och har några av de högsta levnadsnivåerna i någon stad i landet och en låg brottslighet. Stadens läge gör att den kan fungera som en port till turismen för resten av öarna.

 Paia är favoritplatsen för många Hawaiianer eftersom det är en mindre turistisk och mer autentisk stad.

Den lilla Paia-marknaden gör det svårare att förutsäga att Honolulu-marknaden, som har registrerat små men konstanta ökningar.

Hawaii verkar fritt att njuta av ett annat år med stadig tillväxt när det gäller genomsnittliga värden på fastigheter till salu på Hawaii och det kommer att förbli en av de dyraste platserna i landet att bo i.

  •  
    Flytta till Hawaii. Expatriate och bor i Hawaii

        Vem av er har aldrig drömt, ens för ett ögonblick, att spendera ditt liv avslappnande? Kanske i en av de underbara platserna, där det är omöjligt att inte vara extatisk. Och om vi sa att att köpa en fastighet i någon av dessa platser skulle kunna visa sig vara lösningen på den dagliga mono ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 10574

Försäljning Hus, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

49,571,679.67SEK
Försäljning
Hus

790 m²
Sänkts från $ 8.000.000.. Privat gated småbåtshamn / Golf Community
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB